Trening

En nydelig dag så det ut til å bli, klarvær og sol, litt sne i høyden ga et visst håp om at selv varangerryper kunne være medgjørlige.  Vi startet i svak medvind noe som ikke er min sterkeste side. Tråkka opp fugl et par ganger før terrenget var avsøkt. Virpi hadde to stander som jeg ikke kom opp til.


Etter en kort kaffepause startet vi tilbake, og da hadde sannelig vinden snudd så det ble medvind begge veier.  Arja fikk seg en flott stand straks vi snudde nesa hjemover, kunne nok ha felt fugl i den situasjonen.  Senere hadde ho 2 korte stander på samme steggen som ikke ville sitte å vente på meg.  Like før vi var ved bilen ble Arja borte og hr. Garmin sa ho sitter 124 meter mot sør.


Med lav sol i mot var det vanskelig å få øye på ho, men med kamera skuddklart fikk jeg tatt et par bilder før 2 ryper letta like foran.


Satte seg gjorde hun også.  Angrer på at jeg ikke tenkte på å starte video istedet, det kunne blitt flott med motsol og litt sneføyke fra fuglene.