Arja


ØSTMOENS ARJA   NO49540/14  Født 07.09.2014   HD:Fri B.
 CCA: Fri.  PRA: Fri.


Arja som unghund.


Fuglehundutstilling i Sandnesdalen 23.6.18:
  Da var det tid for å delta på en utstilling
med Arja.  Kun fuglehunder og en fuglehunddommer gav håp om bra resultat.  Det synes vi at det ble, og var meget fornøyde med Very Good.


Sennalandsprøven 29. og 30.april 2017:  Egentlig hadde jeg tenkt AK starten til høsten, men angrer ikke på at det ble i april.  Lørdagens deltakelse endte i første slipp etter en samstand med makker. Fuglen lettet på ganske langt hold og med makker ved siden holdt ikke dressuren.  Søndagen startet med mye fugl i første slipp, men først etter lunsj, i tredje slipp trakk ho an og tok stand. Lysforholdene var vanskelige og fuglen lett så reis fikk vi ikke. Dommeren så fuglen og beordret skudd.  Det så ut til å ende slik da vi startet partiets aller siste slipp. Begge hundene ble borte og ved et bekkefar så vi Arja i stand og makker sekunderende et godt stykke bak. Siden fuglene hadde vært lette ba jeg ho reise på litt avstand og det gikk friskt rett på enkeltfugl som jeg bare så stjerten på i disen. Komplett ro og utredning. Da var prøven slutt og dommeren hadde sett fuglen han og, dermed ble det en 1AK.

ostmoens-arja-310816-5-web
27.-28.8.16:  En knalldebut i UK med 1 lørdag og 2UK søndag. Kun reis manglet for 1UK søndag etter 2 fuglearbeider uten reis og en fugletaking.

Virpi og Arja 240816
2
4.08.16:  Arja virker veldig sekunderingsvillig, iallefall på sin mor.

IMG_1423
18.10.2015  Arja sekunderer sin mor.   Har fått felt noen fugler for Arja hvor hun har vært rolig, men har også sett et par støkk på avstand hvor bremsene ikke virket.  Søket er meget bra med utmerket reviering.  Litt mer øvelse i fugl hadde vært ønskelig..  Varangerrypene er ikke enkle å behandle utover senhøsten, men vi tar oss den tida vi behøver for ferdigstillelse.

Østmoens Arja 10mnd
16.07.15   Arja har nå passert 10 mnd og begynner å skikke seg som en voksen. Jakt-
dressuren må nok skjerpes før hun skal få anledning til å lete fugl.

Arja stamtavle