Siste trening før båndtvangen

20130331_Virpi_web       20130331_Virpi01_web       20130331_Virpi02_web
I et nydelig vintevær la vi ut på en treningstur for å få noen fuglearbeider på Virpi med tanke på deltakelse i Gallok.  Igjen var fotoapparatet glemt og et dårlig mobilkamera
mått benyttes. Vi hadde vel ca 60 fugl på vingene, men brorparten  ble det ikke noen situasjoner med da de lettet før de var lokalisert.  Standen til venstre ble til en lang avanse på ferske beitespor.  Til slutt fant hun dem og antakelig lei av maset tok hun en 100 meters reis og fikk de opp.   Bildene til høyre viser stand og avanse på 5 fjellrypet helt nede ved Torsvarden.  De løp unna i frisk trav og det måtte en siste frisk reis til for å få de opp.
Det blir dessverre ikke noen deltakelse i Gallok allikevel, dagen etter startet løpetida.