Virpi har fått valper


Søndag formiddag var vi ute på biltur til Skallelv. Vel framme merket vi at Virpi oppførte seg unormalt, ville i sofaen, på loftet og krøllet matter.  Vi var rask med å starte hjemturen.   Like før vi var hjemme hørtes det piping bak i bilen og siden det ikke kom fra radioen var det tydeligvis født en valp.  Framme var det bare å forte seg inn ta med en tispevalp ferdig rengjort av mor og bestemor.  Så kom det raskt to til, en av hvert kjønn.  Deretter kom det med ujevne mellomrom i løpet av ca 4 timer tispe etter tispe.  Det endte opp med 1 han og 10 tisper.   Fødselen kom vel en dag eller to før forventet og med et slikt antall var naturlig nok valpene små.  I dag når de er to dager virker alle friske og raske, men det blir nok en jobb med å forfordele de minste slik at også de får mat nok.