Ut å finne ryper med Kristian og Tussa

03.03. 2013   Kristian og Tussa var lystne på en treningstur i Skallelv og da var det ok med en tur i sammen siden vi alt var der.  Irja måtte holde seg hjemme etter en   vridning i skulderen fra dagen før. Dermed ble det mor og datter som måtte stå for jakten i et nydelig vintervær med litt nyfallen snø som avslørte alle som hadde beveget seg ute siste døgn.  Det første vi så var en rev like etter start og deretter stand for en enslig rype på Virpi.  Her fikk Tussa vist at hun også kan sekundere.  Vi så ganske mye fugl, i store flokker, kanskje var det de samme vi så flere ganger.  Tussa fant også fugl og hadde en fin stand for 7 ryper som hun villig reiste på avstand.  Rimelig rolig var hun også. Søksmessig var det stor framgang fra sist vi var ute med Tussa.  Litt mer kontinuitet i søket så er det bra.
20130303_03_web       20130303_01_web       20130303_04_web
Til v. Kristian og Tussa i «granskogen».  I midten jeg og hundene. Tussa nærmest t.h.