Årets første tur på snø

Miniatyrbildene er klikkbare
         
27.10.2012 
Etter en høst hvor de fleste turer har vært uten våpen var det i det minste en liten forandring å ta seg ut i marka når årets første snø har lagt seg.  En liten fottur fra «landstedet» vårt i Skallelv  i et nydelig kaldt vær resulterte i det jeg trodde var en stand på Virpi.  Det er kun på slike korte lufteturer jeg slipper begge hundene, og da jeg kom fram viste det seg at Irja sto nede i bekkefaret.  Det så riktig flott ut med stand (sekundering) i lav oktobersol så et bilde måtte vel kunne ordenes, men kameraet hadde jeg glemt så da var det å forsøke med et dårlig mobilkamera.  Så lenge Virpi sto badet i sollys er det mulig å se at det er en gordon, men når det kom en sky for solen ble hun nesten svart. Gordonsetter på snø er ikke enkelt, og et dårlig kamera i tillegg….
En singel stegg skrattet seg opp av bekkefaret da jeg beveget meg framover mot Irja.