Velkommen til Østmoen kennel


Østmoens Eero

VELKOMMEN til Kennel Østmoens hjemmesider. Her skal vi forsøke å informere om aktiviteter og resultater i tilknytning til våre egne hunder og deres avkom. Vi somdriverkennelen er Bjørg og Kjell Harjo.  Det er nå over 41 år siden vi fikk vår første fuglehund.  Vi startet med engelsksettere, først 2 hanhunder, deretter noen tisper som gav oss et par engelsksetterkull. Fra det første kullet beholdt vi en tispe – Tussa som ble Jaktchampion.  Helseproblemer av mange slag gjorde at vi valgte å avslutte linja etter 2 kull på Tussa. Tilfeldigheter hadde imens gjort oss til eiere av en gordonsettertispe som var døpt Olut.  Med henne avlet vi 3 valpekull, og fra det andre kullet beholdt vi Irja, som ble en meget god jakthund og premiesanker.  Årets Gordonsetter Skog 2004, Årets Gordonsetter 2006.  Samme år oppnådde hun Jaktchampionatet.  Vi hadde bare ett valpekull på Irja og der beholdt vi Virpi som dermed er 3. generasjon i denne linjen.  Virpi hadde 2 kull og fra det siste med Derbyvinner Porsangerviddas Black Hunter beholdt vi Østmoens Arja. Født i september 2014 og den 4. i vår tispelinje.   Neste i rekken er en hanhund, Østmoens Eero født 30.10.18,  etter Arja og Milomix Bolt.

KENNELEN driver oppdrett i det små og ønsker først og fremst å avle friske gode og dresserbare jakthunder.

VALPER  Ingen planer for øyeblikket.

Kjell Magne Harjo – tlf. 901 02 557 – e-mail: kjell.harjo@gmail.com