Velkommen til Østmoen kennel


05.01.2019  Østmoens Eero og Mosku er nok litt betuttet etter at de andre sju søsken har reist avsted.
Mosku må bli her til 12. feb. for rabiesvaksine og karantene.

VELKOMMEN til Kennel Østmoens hjemmesider. Her skal vi forsøke å informere om aktiviteter og resultater i tilknytning til våre egne hunder og deres avkom. Vi somdriverkennelen er Bjørg og Kjell Harjo.  Det er nå over 38 år siden vi fikk vår første fuglehund.  Vi startet med engelsksettere, først 2 hanhunder, deretter noen tisper som gav oss et par engelsksetterkull. Fra det første kullet beholdt vi en tispe – Tussa som ble Jaktchampion.  Helseproblemer av mange slag gjorde at vi valgte å avslutte linja etter 2 kull på Tussa. Tilfeldigheter hadde imens gjort oss til eiere av en gordonsettertispe som var døpt Olut.  Med henne avlet vi 3 valpekull, og fra det andre kullet beholdt vi Irja, som ble en meget god jakthund og premiesanker.  Årets Gordonsetter Skog 2004, Årets Gordonsetter 2006.  Samme år oppnådde hun Jaktchampionatet.  Vi hadde bare ett valpekull på Irja og der beholdt vi Virpi som dermed er 3. generasjon i denne linjen. 4. generasjon og nyeste tilskuddet er Østmoens Arja etter Virpi og Porsangerviddas Black Hunter født i september 2014.

KENNELEN driver oppdrett i det små og ønsker først og fremst å avle friske gode og dresserbare jakthunder. Vi har for tiden gordonsettertispa Østmoens Virpi etter Irja og Finnvolas Zico som er 11 år og har vært godkjent som avlstispe og elitehund av NGK,
samt tidligere nevnte Arja som nå er godkjent avlshund i NGK.

VALPER  Ingen planer for øyeblikket.

Kjell Magne Harjo – tlf. 901 02 557 – e-mail: kjell.harjo@gmail.com